Ollaan nyt käyty kaksi kertaa elokuvissa. Ollaan käyty kattomassa elokuvat Southpaw ja Mission Impossible. Ensiksi mainittu oli ennakkoon tosi paljon kehuja saanut elokuva nyrkkeilijästä, jonka ura ja elämä menee pilalle. Näyttelijöitä siinä toimi Jake Gyllenhaal, Rachel McAdams, Forest Whitaker, Oona Laurence ja räppäri 50 Cent. Viiskytsenttisen roolisuoritus ei ollut mitenkään ihmeellinen mutta sopi hyvin rooliinsa. Tom Cruisen tähdittämä MI: Rogue Nation oli sitten mun mielestä vähän pitkästyttävä komedia. Se oli ottanut paljon vaikutteita 007n seikkailuista ja tyylistä mutta ei oikein toiminut Cruisen rooliin. Tänään ollaan menossa kattoon Straight Outta Compton. 

Cineplex SilverCity Sudbury elokuvateatteri löytyy ihan pyöräilymatkan päästä. Teatterisalit, joissa ollaan katsottu elokuvia ovat olleet isoja. Äänentoisto yms. toimii hyvin. Elokuvateatterin käytännössä on se ero suomen teattereihin verrattuna ettei siellä saada paikkalippuja. Eli nopeimmat saa parhaat paikat. Myös trailerit on uskomattoman pitkiä ja niitä näytetään paljon. Elokuvateatterissa on myynnissä hampurilaisaterioita mutta ne on mielestäni aika arvokkaita. Ihan leffateatterin läheisyydessä on ravintoloita, joita kannattaa kokeilla.

IMG_1867.jpg

Teatteri ulkopuolelta.

IMG_1865.jpg

Teatterin sisällä on erilaisia pelejä, joihin voi ostaa automaatista poletteja.

IMG_1863.jpg

In the Groove 2, pöytäkiekko, autopeli, Terminator pyssypeli, Metallica flipperi

IMG_1862.jpg


IMG_1860.jpg

Sininen elokuvateatteri näkyy

IMG_1859.jpg

Kuva on vähän hassusti mutta pakko laittaa. Topper's pizzasta saa maailman parasta pizzaa. Kohtuuhintasta ja toimittavat majatalolle :D

-Juhis